x

Nyd weekenden med ugens bedste sange

Nyd weekenden med ugens bedste sange

I anledning af weekenden har GAFFA samlet ugens bedste singler samt udvalgte sange fra ugens bedste album i en playliste, som du kan bruge til at tage en afslappet lørdag med eller fordybe dig i på en stille søndag. I denne uge har vi valgt Mina Caputo, Christopher, Juncker, Kites And Komets, L.O.C., Jens Lysdal, Kylie Minogue (billedet), Nina Persson og WhoMadeWho. Du kan høre playlisten på Spotify og WiMP nederst her på siden.

Christopher går "Crazy" på sin seneste single. I producerstolen har han brødrene Nordsø, og de har sammen lavet en funky, dansabel single, som allerede på udgivelsesdagen er gået ind på iTunes' førsteplads. Den talentfulde sanger har også fundet en fremragende måde at skrive sine hits på, så han ikke løber tør for materiale lige foreløbig. Han kan nemlig smække melodi til sine fans' lovprisende ord, som han beviste, da han optrådte i Natholdet. Se den underholdende video her

Kites And Komets har fået sommeren for øje på deres nye single "Summer In Your Eyes". Singlen er forløber for debutalbummet "The Art of Affection" som udkommer den 3. marts. Singlen går godt i tråd med Kites and Komets' musikalske udtryk, der bevæger sig i krydsfeltet mellem det iørefaldende popunivers og en eftertænksom og længselsfuld lyd, mellem stram, skarpskåret elektropop med håndspillede beats og soulede vokalharmonier.

Australske Kylie Minogue holder sig frisk og frejdig og udsendte "Into the Blue" med tilhørende video fra sit kommende album "Kiss Me Once", der er sat til at udkomme den 17. marts. Du kan også se den storsmilende popsangerinde i selve musikvideoen her.

Hvis du gerne vil høre WhoMadeWhos "Hiding in the Dark", kan du også bare besøge pissoiret på Bremen. Som GAFFA kunne fortælle tidligere på ugen, har WhoMadeWho været med til at lave en lydinstallation som aktiverer lydene til deres nye single, når man tropper op foran kummen. Du kan også bare nøjes med at holde på vandet og lytte til singlen over Spotify eller WiMP.  

Playlisten indeholder flere sange med de øvrige nævnte kunstnere. Her har vi valgt vellydende eksempler fra deres albums, som er udgivet i denne uge, og som er at finde i deres helhed på playlisten for ugens bedste albums. 

God lyttelyst!

Weekendens soundtrack på Spotify:

Weekendens soundtrack på WiMP:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA