x

Frost Festival er klar med koncerter på utraditionelle steder

Frost Festival er klar med koncerter på utraditionelle steder

Fra den 1. februar til den 2. marts indtager Frost Festival København, og i år fokuserer festivalen på nedlukkede bygninger, vand og kulturhistorie. Således vil man i år blandt andet kunne opleve amerikanerne i Of Montral på Bremen Teater, nordmanden Erland Øye i en tom offentlig svømmehal og Indians i et samarbejde med Københavns Symfoniorkester. Under Frost Festival vil man også kunne opleve The Mountains og Turboweekend give koncerter i Christian IV's Bryghus. Det er første gang, den markante historiske bygning danner ramme om koncerter, og de to bands præsenterer endda helt nyt materiale til koncerterne.

Turboweekend-bassist Morten Køie fortæller om bandets forventninger til koncerten:

– Det er jo en helt anden type location, end vi plejer at spille, og jeg forestiller mig, det er ret koldt i den gamle bygning, haha! Det bliver meget anderledes, og med de flotte rammer kunne det godt gå hen og blive en smuk oplevelse på flere planer. De relativt få billetter, der var til salg til koncerterne røg ret hurtigt, så det bliver et dedikeret publikum, vi kommer til at præsentere de nye sange for.

Kunne man forestille sig at noget fra koncerterne kommer med på jeres kommende plade?

– Det vil jeg ikke udelukke. Hvis der sker noget vildt, nu hvor vi er ude af vores trygge rammer, eller vi kommer ud i en vild gang jam, kunne det da godt ske, vi skulle gå videre med det, fortæller Morten Køie, der ikke vil udelukke, at bandet hiver en klassiker eller to op af hatten til koncerterne.

– Det ville ligne os dårligt ikke at gøre det. Når jeg selv går til koncert, synes jeg også det er rart at høre noget, jeg har et forhold til. Så er man også mere åben for det nye materiale. Men nu må vi se.

Turboweekend spiller to koncerter i Chr IVs Bryghus den 22. februar.

Læs mere om Frost Festival på festivalens hjemmeside

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA