x

GAFFA dækker PopKomm

GAFFA dækker PopKomm

Messedelen af den berlinske festival blev åbnet med en række taler blandt andet af den tidligere popstjerne Feargal Sharkey, der nu sidder på den anden side af bordet og har beskæftiget sig med talentudvikling på pladeselskabet Polydor, og siden 2003 har været formand for Live Music Forum under det engelske kulturministerie.

Dermed var der åbent for tre dage, der er delt op i messevirksomhed og seminarer om dagen og koncerter om aftenen. Her på GAFFA.dk sætter vi endnu engang fokus på de danske bidrag på festivalen, og derfor vil man de næste dage kunne læse en række artikler om de forskellige showcases der afvikles rundt om i Berlin.

Det umiddelbart mest prominente danske indslag hedder [email protected], hvor Teitur, Outlandish, PowerSolo, Junior Senior, Spleen United og Infernal (billedet) viste en del af bredden i dansk musik på spillestedet Postbahnhof. Koncerterne med Teitur, Outlandish, og Junior Senior blev sendt live på Radio Fritz i Tyskland og på P3 i Danmark, og der var inviteret mere end 1000 branchefolk for at se de seks danske navne.

Artikler fra den aften kan allerede læses, og resten af ugen vil der dukke artikler op, der har fokus på de danske tiltag, og hvad de forskellige bands håber på at få ud af at spille på festivalen, og hvad de har gjort for at lave aftaler med udenlandske pladeselskaber, bookere, publishing-selskaber og journalister.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA