x

Se Bob Dylan i Super Bowl-reklame

Se Bob Dylan i Super Bowl-reklame

I nat, under årets Super Bowl-finale, var Bob Dylan en del af showet hele to gange. Første gang, hvor amerikanerens klassiker "I Want You" var lydsiden til en reklame for isproducenten Chobani. Anden gang var med deltagelse af Robert Zimmerman selv, idet han medvirkede i en reklame for bilfirmaet Chrysler.

Reklamen byder på en voice-over af Bob Dylan - mandens stemme er i øvrigt ved at nå en dybde, der er Leonard Cohen værdig - ledsaget af sangen "Things Have Changed", som sanger og sangskriveren skrev i 2000 til filmen "Wonder Boys". Budskabet er klart: du kan købe din øl fra Tyskland og dit ur fra Schweiz, men din bil, den er bedst, når den er amerikansk. Alt sammen med billeder af Zimmerman, som synes at blive mere og mere cool i sin udstråling, trods en alder på 72 år.

Amerikaneren har ikke deltaget i mange reklamer igennem sin karriere og startede allerede i 1965 med at proklamere, at han kun vil deltage i kvindeundertøjsreklamer. Tiderne har skiftet, og den folkekære Bob Dylan er nu endnu engang at finde i en reklame. Se den herunder. 

Public service: Seattle Seahawk vandt årets Super Bowl.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA