x

Le Gammeltoft lancerer ny radiokanal

Le Gammeltoft lancerer ny radiokanal

Blev du også trist, da det for et par måneder siden blev annonceret, at radioprogrammet Unga Bunga skulle lukkes, var du ikke alene. Radioværtinde Le Gammeltoft vidste med sig selv, at hun ikke var klar til at stoppe med at formidle god og anderledes musik til folk. Hendes lidenskab gav hende energien til at komme på en løsning. I stedet for at søge ind på andre radiokanaler har hun startet sin egen, hvor hun kan servere den musik, som hun elsker og er kendt for at være kurator for; den nye, anderledes, lidt skæve, elektroniske musik.

"Jeg bliver ofte mødt af folk, som fortæller, hvor meget de har elsket at høre den elektroniske musik, jeg har præsenteret. Særligt fredag aften, når folk har stået i køkkenet, har radioen fået lov at spille de glade beats i mange hjem", fortæller Le Gammeltoft og tilføjer: "Så min drøm var  at gøre det muligt igen - denne gang bliver det på egen hånd."

Fredag den 7. februar kan man via web og app gå på Heartbeats, som kanalen kommer til at hedde. Med støtte fra Le Gammeltofts lytterskare bliver den selvfinansierede radiokanal gratis for lytterne. Radioen kommer til at begynde med til at byde på to "kanaler". En flow radio, der kører 24/7 uden tale, og en kanal med et ugentligt program, hvor Le Gammeltoft præsenterer ny musik. På sigt vil Heartbeats blive udbygget med flere programmer.

Du kan downloade "Heartbeats" app'en på iTunes via dette link. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA