x

The Cure annoncerer nyt album

The Cure annoncerer nyt album

De indflydelsesrige briter kommer med et nyt album i år, der har fået arbejdstitlen "4:14 Scream", og som hermed følger op på The Cures seneste udspil fra 2008, "4:13 Dream". Ifølge det amerikanske nyhedssite Consequence Of Sound er det kommende album indspillet i samme periode som "4:13 Dream".

Der foreligger på nuværende tidspunkt ikke flere detajler om det kommende album. Dog annoncerer Robert Smith og co. i samme ombæring, at de i slutningen af året vil tage på en turné, hvor de vil fremføre tre af deres album i den fulde længde. Briterne har tidligere turnéet med "Pornography", "Disintegration", og "Bloodfloowers"  i 2002 og "Three Imaginary Boys", "Seventeen Seconds", og "Faith" i 2011. Nu er turen kommet til "The Top", "The Head On The Door" og "Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me". Datoer og lokationer er endnu ikke annonceret, men vi håber, for guds skyld, at der kan blive plads til en koncert på dansk grund.

Da The Cure sidst var pladeaktuelle, i 2008, kvitterede GAFFAs anmelder Finn P. Madsen med fire stjerner og konkluderede: "Med Porl Thompson (guitar) tilbage i folden og resten af bandet som ligeværdige i den kreative sangskrivningsproces fremstår The Cure på 4:13 Dream mere helstøbte, end de har gjort i mange år. 4:13 Dream er opdateret goth-rock i den reneste aftapning."

The Cure blev dannet tilbage i 1976 og har siden haft stor udskiftning, med undtagelse af sanger og sangskriver Robert Smith. Bandet udkom med deres debutalbum "Three Imaginary Boys" i 1979 og slog igennem med singlen "Boys Don't Cry", som udkom seperat i Storbritannien, men var med på tracklisten til den amerikanske udgave af debutalbummet. I deres snart 40-årige karriere har de udforsket alt fra weltschmerz-rock til erotisk popmusik og ageret stor inspirationskilde for særligt indie-rocken.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA