x

Afdøde Preacherman afløses af Jøden

Afdøde Preacherman afløses af Jøden

Efter den tragiske ulykke, der rev en af dansk hiphops store frontkæmpere fra os, har de resterende arrangører af det uhyre populære Fight Night-arrangement allerede fundet en varig løsning på det store problem, der rent praktisk er opstået efter ulykken.

Fight Night-kampleder og arrangør, Martin ”Preacherman” Hansen faldt ud af turbussens åbne dør i høj fart på vej hjem fra vestfinalerne i retning mod København.

Midt i al tumulten ovenpå nyheden om ulykken gled nyheden om Michael Jødens sejr ved vestfinalerne i freestyle-rap lidt ud af billedet. Jøden, der selv var gode venner med Preacherman, opnår nu aldrig at blive vinder af MC’s Fight Night, selv om han har forsøgt nogle gange, men den karismatiske hephåpper fra Skanderborg/Århus vil med garanti forsøge at leve op til sin nye rolle i freestyle-arrangementet.

Valget af Jøden som kampleder begrunder Fight Nights arrangører således:
”Jøden er en veteran i MC’s Fight Night-game’et. Han er velrespekteret for sin overlegne måde at freestyle sig igennem emner for til sidst at nedgøre sine modstandere på en humoristisk måde, så selv hans modstandere i ringen står og griner med.

Nu skal Jøden indfinde sig i en helt ny rolle, som den neutrale kampleder. En rolle som han selv glæder sig meget til. Han lover at tilføje rollen noget nyt og samtidig have respekt for, hvordan rollen er blevet udfyldt tidligere.

Grunden til, at Jøden har optrådt i vores ønskescenario, er, at vi mener, at han har den rette erfaring, autoritet, charme og vildskab, der skal til for at blive en god MC’s Fight Night-kampleder.”

MC’s Fight Night finalen afholdes for syvende gang, i KB Hallen lørdag d. 14. oktober 2006.

Dørene åbnes kl. 17:00, showstart kl. 18:30

Bemærk: dørene lukkes kl. 19:30 (billetter refunderes ikke ved for sen ankomst)

Billetsalget er i gang hos FONA og billetlugen.dk


Læs mere om Fight Night her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA