x

Slow Celebration giver første koncert

Slow Celebration giver første koncert

Københavnske Frost Festival har en ekstra lille godte oppe i ærmet. Den kan nemlig bryste sig af at være den første til at have Slow Celebration på programmet. Duoen, som består af én del Rangleklods og én del Reptile Youth, giver nemlig deres allerførste koncert den 15. februar på Bremen Teater.

Begivenheden er en del af efterfesten til koncerten med New Zealandske Connan Mockasin og danske Chorus Grant på Bremen Teater og kommer til at foregå i samarbejde med natklubben Natbar. Festlighederne er oven i købet gratis, så har man en brændende lyst efter at se, om Slow Celebration faktisk er en sløv fejring, eller om de sparker ild op under festen, kan man jo bare kigge forbi.

Rangleklods-bagmand Esben Andersen og Reptile Youth-sanger Mads Kristiansen har mødt hinanden ved flere musikalske lejligheder. De tilfældige møder fik et venskab at blomstre, og under en bytur blev de to herrer enige om at tage skridtet videre og lave musik sammen. Slow Celebration blev tidligere i januar en realitet med surprise-udgivelsen af ep'en "Worlds". Her kombineres de tunge beats, som kendetegner Rangleklods med Mads Kristensens kække og løsslupne gemyt.

Du kan varme op ved høre "Worlds" her:

"Worlds" på WiMP

"Worlds" på Spotify


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA