x

Vandt du Racetrack Babies?

Vandt du Racetrack Babies?

Den danske støjpopgruppe Racetrack Babies er aktuel med sit tredje album, “Summer Salt Santiago”. Albummet fik en ganske fin 4-stjernet anmeldelse i GAFFA, hvor Jeppe Krogsgaard Christensen blandt andet skrev, at albummet “er rundet af en fornem fornemmelse for melodier og en sikker brug af indie-rockende støj, stilhed og skævhed.” Og nu drager gruppen så på turné til Aalborg, Århus og København 20.-22. oktober med århusianske January Jaunt som opvarmning.

På det nye album har Racetrack Babies – med sanger, guitarist og sangskriver Hans Christian Wayne (billedet) i front – bevidst arbejdet på at få det, de selv kalder “skabelsens magi” med på optagelserne og har derfor indspillet sangene særdeles hurtigt. Racetrack Babies fortæller selv om processen: “I alt havde bandet 30 nye sange med i studiet. Alle sange var i sketch-form optaget på en nedslidt diktafon. Umiddelbart før selve studieoptagelserne lyttede bandet så numrene igennem, og de valgte på stedet de sange, de her og nu havde lyst til at arbejde videre med. Og efter lige at have jammet numrene igennem et par gange blev de optaget.”

Efter de danske koncerter tager Racetrack Babies på en længere US-promotiontur i begyndelsen af november. “Summer Salt Santiago” udkommer nemlig i USA den 7. november på den nyåbnede afdeling af Racetrack Babies’ pladeselskab Musikministeriet. Allerede nu er udgivelsen nævnt i en række store amerikanske avise, og den bliver hjulpet hen over de amerikanske stepper af folk, der har arbejdet med Franz Ferdinand, The Cure, Black Rebel Motorcykle club, og R.E.M.

Der er i øvrigt kommet et nyt nummer op på Racetrack Babies' MySpace-side, “The Storm”, som er Racetrack Babies næste single. Singlen har ligesom forgængeren, “The Messenger”-singlen to b sider, nemlig “Mr. Alcohol” og “The World is Changing”.

I begyndelsen af oktober skyder Racetrack Babies i øvrigt en video til singlen “The Storm”.

Alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen om to billetter til en af Racetrack Babies’ tre koncerter og det nye album, var blot af svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: The End.

De heldige vindere, der har fået besked, er som følger. Tillykke!

Lars Johansen
9800 Hjørring

Kristian Knudsen
9400 Nørresundby

Kirstine Andersen
9690 Fjerritslev

Adrian Bull
8000 Århus C

Peter Ringtved
8381 Tilst

Karsten Jakobsen
8000 Århus C

Rasmus Jespersen
2200 København N

Anne Dinesen
4700 Næstved

Charlotte Ioannidis
1759 Kbh. V

Anders Ravnsbæk
2880 Bagsværd

Racetrack Babies' MySpace-side

Racetrack Babies' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA