x

Asbjørn hylder drenges venskab i ny video

Asbjørn hylder drenges venskab i ny video

2014 bliver endnu et travlt år for Asbjørn, idet danskeren i løbet af året - og videre ind i 2015 - kommer til at udgive et utal af musikvideoer og singler under projektet "Pseudo Visions". Nu er Asbjørn klar med den første single og musikvideo fra første del af projektet kaldet "Pseudo Visions: Chapter One", med sangen "Brotherhood".

Nummeret handler om barndom og venskab, drenge imellem, om hvilket electropop-musikeren udtaler: "At dele blod kan styrke os såvel som skubbe os fra hinanden. Ting, der forbinder os som børn, kan splitte os ad med alderen. Denne sang er min hyldest til broderskabets ubetingede kærlighed og den mande-diversitet, som broderskabet også repræsenterer". Videoen, som er skabt i samarbejde med videokollektivet Powerclap, er den første i "Chapter One", der samlet skal betragtes som en fælles fortælling.

Asbjørn, som har haft stor succes i Tyskland med 20 koncerter sidste år, udgav i 2012 debutalbummet "Sunken Ships" og er med det nye projekt "Pseudo Visions" klar med et alternativt udgivelsesformat til den svære toer.

Se videoen den nye video herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA