x

Axl Rose om RHCP-optræden: en chip i røven?

Axl Rose om RHCP-optræden: en chip i røven?

Bedst som man troede, at alt virvaret om Red Hot Chili Peppers' omdiskuterede foroptagne optræden til årets Super Bowl havde lagt sig, kommer der et befriende komisk indslag fra Axl Rose, Guns N' Roses-frontmanden, som ikke tager tingene så seriøst som de forargede seere og musikalske kollegaer. Den gode Axl Rose tager nemlig diskussionen op på et helt andet niveau. Sjovt eller psykotisk, bedøm selv.

Den 52-årige amerikaner fremlægger en teori, der giver en naturlig forklaring på Red Hot Chili Peppers' forindspillede optræden, som lyder, at bandet selvfølgelig havde installeret mikrochips i røven, der ikke kun kunne fremkalde lyd fra instrumenter, men også give RHCP-drengene direkte internet- og tv-adgang. Alt sammen i videnskabens navn, selvfølgelig, som Axl Rose skriver i et indlæg til Billboard og Hollywood Reporter:

"I videnskabens navn og for hele menneskeheden havde Flea, ganske modigt, en nyligt opfundet mikrochip installeret i sin røv, der hentede frekvenserne af hans bas, som videregav dem til forstærkeren. Måske havde de endda alle mikrochips installeret i deres røv, som ikke kun hentede frekvenser fra deres instrumenter, men gav dem direkte tv og internet også. Ligesom Google Glass - Google Ass!"

Man ser det for sig: Google Ass. Apple sidder formentlig allerede i krisemøde. 

Fantasien fejler ingenting hos Axl Rose, der med dette indlæg bør have lukket RCHP-diskussionen for nu. Tak, William Bruce Bailey.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA