Nyhed

Videopremiere: Se Joan As Police Woman i vilde outfits

Den amerikanske sangerinde er parat med kostumerig video til sang fra nyt album

Den 10. marts kommer Joan As Police Woman med sit femte studiealbum "The Classic", og nu er Joan Wasser, der gemmer sig bag politi-kvinden, klar med en video til sangen "Holy City" fra selvsamme album.

I videoen optræder Wasser i forskellige kostumer, i forskellige teaterlignende iscenesættelser, der senere viser sig at være en del af et X Factor-lignende tv-show. Karnevalistisk stemning tilsat skønsang, soul og det forhøjede tempo, som også var kendetegnende for sangerindens seneste udspil "The Deep Field", der brød med den afdæmpede stemning, som Wassers første udspil bød på.

Det kommende album "The Classic" er indspillet i samarbejde med den franske komiker og musiker Reggie Watt, som Joan Wasser nærer stor respekt for: "Han udfordrer dig til at tænke mere dybere på en subtil måde, og så udstråler han bare noget komfortabelt og naturligt. Jeg kontaktede ham igennem noget fællesbekendte, og en ugere senere arbejdede han på min plade med frihed til at gøre lige, hvad han ville. Det føltes meget magisk."


Sangerinden, sangskriveren og musikeren, som tidligere har været violinist for Antony And The Johnsons og Rufus Wainwright, giver i øvrigt koncert i Koncerthuset den 4. maj. Find billetter via GAFFA Live.

Se den nye musikvideo herunder.


ANNONCE