x

Robbie Williams i behandling for depression

Robbie Williams i behandling for depression

Det er hårdt at være superstjerne. Alle de skrigende fans og alle de millioner, der vælter ind på bankkontoen, og som man slet ikke kan holde styr på. Dét synes at være problemet for Robbie Williams. I hvert fald er han netop nu i behandling for depression et sted i London, skriver undercover.com.au

For få uger siden aflyste Robbie den asiatiske del af sin ”Close Encounters”-turné gurndet stress og udmattelse. På det tidspunkt havde Robbie været på turné i 10 måneder og blev af læger beordret til at tage den lidt med ro. Indtil videre bliver Robbies Australien-turné i december dog gennemført som planlagt.

Robbie har dog også haft fart på, for sideløbende med den omfattende turné har han indspillet et nyt album, ”Rudebox”, som kommer på gaden kun præcis 364 dage efter forløberen ”Intensive Care”.

I den lidt mere glade afdeling oplyser undercover.com.au desuden, at Robbie for nylig - måske for at muntre sig lidt op - købte en af Rolling Stones-guitaristen Ron Woods guitarer på en velgørenhedsauktion. Guitaren kostede den nette sum af 16.000 pund, altså små 200.000 kroner.


Robbies officielle hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA