x

Lørdagsbilletter til NorthSide udsolgt

Lørdagsbilletter til NorthSide udsolgt

Lørdag 1. februar blev der åbnet for salg af endagsbilletter til NorthSide 2014, og kun en uge senere må festivalen nu melde udsolgt af de billetter, der giver adgang til festivalen lørdag 14. juni.

Sidste år kunne NorthSide også melde udsolgt af lørdagsbilletter inden festivalens afvikling, men her røg de sidste billetter først i april måned, fortæller talsmand for NorthSide, John Fogde:

– Interessen for NorthSide er konstant stigende, hvilket vi kan se både i kommunikationen med folk på de sociale medier, hvor det er tydeligt, at folk har høje forventninger til dette års festival, og i vores billetsalg, der lige nu går helt forrygende. Vi har lige nu solgt mere end dobbelt så mange billetter som samme tid sidste år, og med tilføjelsen af Lana Del Rey til programmet (hun blev offentliggjort tirsdag den 4. februar, red.) er hastigheden på salget steget yderligere.

Der er fortsat ledige endagsbilletter til både fredag og søndag, men også her går det hurtigt, siger John Fogde, så interesserede opfordres til ikke at vente for længe med at købe billet.

På programmet fredag 13. juni finder man blandt andet Lana Del Rey, The National, Franz Ferdinand samt Quadron, og søndag 15. juni er Pixies, Queens of the Stone Age og Arcade Fire på programmet. Mew og Röyksopp & Robyn Do It Again 2014 er nogle af de navne, man kan opleve på den nu udsolgte lørdag.

NorthSide 2014 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 13.-15. juni, og billetter kan findes via GAFFA LiveNyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA