x

Se russisk politikor synge Daft Punk til vinter-OL

Se russisk politikor synge Daft Punk til vinter-OL

I går åbnede vinter-OL i den russiske by Sotji, og ved åbningsceremonien var der et ganske særegent musikalsk indslag på programmet. Et kor bestående af ansatte i det russiske indenrigsministerium, også kendt som The Russian Police Choir, fremførte nemlig Daft Punks kæmpehit "Get Lucky" iført uniformer. Se en optagelse nedenfor.

Det er i øvrigt ikke første gang, koret forsøger at "Get Lucky" i offentligheden. De lavede for tre måneder siden en video med den, og den kan du også se nedenfor.

Det ene af de to medlemmer af Daft Punk, Guy-Manuel de Homem-Christo, fylder i øvrigt 40 år i dag. Læs et fødselsdagsportræt af ham her.

Også den russiske popduo t.A.T.u. optrådte ved åbningsceremonien, dog under opvarmningen før den officielle showstart. Valget af t.A.T.u. er en smule kontroversielt, idet t.A.T.u., der havde deres kommercielle storhedstid i begyndelsen af 00'erne med hits som "All The Things She Said" og "Not Gonna Get Us", i sin tid foregav at være lesbiske, hvilket de dog viste sig ikke at være. Rusland har op til vinter-OL været udsat for massiv international kritik for sin behandling af homoseksuelle.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA