x

Rick Ross får hjælp af Kanye West og Jay-Z

Rick Ross får hjælp af Kanye West og Jay-Z

William Leonard Roberts II, bedre kendt som Rick Ross, har offentliggjort tracklisten til sit kommende album, "Mastermind", som afslører, at amerikaneren har fået hjælp af hiphoppens allerstørste navne. Den udskældte rapper kan nemlig prale af at have Kanye West, Jay Z, Lil Wayne, Big Sean, The Weeknd og Meek Mill med på albummets 16 sange. Og for lige at gøre det hele lidt mere eksklusivt har Rick Ross udvalgt P. Diddy til at sidde i producerstolen. 

Hvad den 38-årige rapper har fået ud af hjælpen fra det stærke hold kan vi dødelige høre fra den 4. marts, hvor "Mastermind" udkommer. Rick Ross har tidligere samarbejdet med nogle af de største inden for hiphoppens verden, hvilket blandt andet resulterede i, at det seneste udspil "God Forgives I Don't" fra 2012 blev tildelt fem ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez: "Produktionerne er fremragende, og det imponerende udvalg af gæster, der blandt andet tæller Andre 3000, Drake og Nas, højner absolut lytteoplevelsen."

William Leonard Roberts II debuterede i 2006 med albummet "Port Of Miami", og siden er det blevet til i alt fem studiealbum og en del omtale i pressen. Først blev amerikaneren beskudt sidste år, for senere hen at gøre sig negativt bemærket med teksten til sangen "U.O.E.N.O", hvor rapperen blev beskyldt for at acceptere drug-rape.

Tracklisten til det kommende album følger herunder:

01 Intro
02 Rich is Gangsta 
03 Drug Dealers Dream
04 Shots Fired
05 Nobody
06 The Devil Is A Lie ft. Jay Z
07 Mafia Music III ft. Sizzla & Mavado
08 War Ready ft. Jeezy 
09 What A Shame
10 Supreme
11 Blk & Wht
12 Dope Bitch Skit
13 In Vein ft. The Weeknd
14 Sanctified ft. Kanye West & Big Sean
15 Walkin On Air ft. Meek Mill
16 Thug Cry ft. Lil Wayne


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA