x

Marilyn Manson i studiet igen

Marilyn Manson i studiet igen

Marilyn Manson, der slet ikke er så tåbelig, som han ser ud til, er en vaskeægte businessman. Han forstår at udbrede sine aktiviteter. På den måde er han ganske givet sikret indtægter i en rum tid fremover. Ikke bare er Manson gået i studiet igen, hvor han allerede har indspillet cirka et halvt album, han laver film, filmmusik, åbner kunstgalleri og vil netop til at lancere eget absint-mærke.

Et af numrene fra den endnu ubetitlede kommende plade hedder ”Rebels Without Applause” og handler om nye bands, der får succes. ”Jeg er ikke den bitre fyr, der er misundelig på disse bands – disse opkomlinge, der forsøger at stjæle min vilde stil. Jeg opfandt denne stil, ligesom jeg opfandt torden og regn. Jeg ER mørk. Og jeg er her for at støvsuge den røde løber,” dundrede Mørkets Fyrste forleden til Rolling Stone.

Musikkens svar på dyret i åbenbaringen har desuden netop indspillet sangen ”This Is Halloween” til den kommende dvd-udgave af Tim Burtons ”The Nightmare Before Christmas” Om udgivelsen siger Manson:”Den bliver alle vampyrers nationalmelodi. Sorte trusser over hele kloden vil fugtes ved lyden af min stemme.”

Marilyn Manson siger om hans kommende eventyr inden for absint-branchen: ”Vi håber at have den klar til juletid, så forældrene har noget at give deres børn.”


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA