x

Det er klamt at blive ramt af Skrillex

Det er klamt at blive ramt af Skrillex

Jennifer Fraissl er stor Skrillex-fan, så derfor ville hun selvfølgelig tæt på sit idol, da han i 2012 spillede på The Belasco i Los Angeles. Men det viste sig at være en uheldig beslutning at komme for tæt på. Midt i showet besluttede Skrillex sig for at stagedive, som han har for vane at gøre til sine shows, men med det resultatet, at han landede oven på Fraissl. Hun pådrog sig adskillige skader - og senere fik hun et hjerteanfald som følge af chokket. Det skriver Tmz.com.

Fraissl siger, at hun stod næsten helt oppe foran, da Skrillex opfordrede publikum til at nærme sig, hvilket gjorde det umuligt for hende at flytte sig endsige beskytte sig, og det var der, Skrillex tog afsæt og hoppede ned fra scenen og landede oven på hende.

Nu har Jennifer Fraissl lagt sag an mod både Skrillex og natklubben for svie og smerte, udgifter til medicin, tab af indkomst med mere. Den totale sum er ikke blevet offentliggjort. Skrillex har endnu ikke kommenteret hændelsen. 

Skrillex er blevet annonceret som navn til årets Smukfest. Han udgav for to år siden albummet "Bangarang", dog ikke til lutter lovprisende ord. "Jeg brækker mig af kedsomhed over denne ligegyldige brugs-musik," skrev GAFFAs Jesper Buhl om selvsamme udgivelse - hvilket dog formentlig ikke vil forhindre de fremmødte i at få en fest med Skrillex på sensommerens festival i Skanderborg.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA