x

Se dyster musikvideo med Get Your Gun

Se dyster musikvideo med Get Your Gun

Det ulmer i det mørke Nordjylland, nærmere bestemt i den aalborgensiske undergrund. Til april udkommer debutalbummet "The Worrying Kind" fra de lokale mørkemænd, Get Your Gun. Du kan dog allerede nu få en forsmag på trioens dystre rockmusik. Førstesinglen "Black Book" udkommer i dag, og du kan eksklusivt se musikvideoen her forneden. 

Get Your Gun blev dannet i 2008 af brødrene Andreas og Simon Westmark samt Søren Nørgaard. De har tidligere udgivet en 7"-single (Death Rattle/Ghost of Scandinavia, 2011), "EP" i 2012 og medvirket på førsteudgaven af Reverb Conspiracys compilationserie. De har fået god airplay på DR P6 Beat med singlerne "Ghost of Scandinavia" og "Staying For A While". Derudover har de været aktive på turné i både Danmark, Sverige, Norge, Belgien, Estland, Rusland og spillet på festivaler som Tallinn Music Week, Blue Spot Festival, Rencontres Trans Musicales og Reeperbahn Festival.

Med sine skarpe guitarhug, abrupte temposkift og grødet vokal leder "Black Book" tankerne hen på danske Kellermensch. Den lettere dystopiske tekst understreges af musikvideoens ildevarslende billedeside, hvor den sorte bogs mørnede sider konsumeres af sultne flammer. Det er instruktør og filmskaber Jonas Bang, der står bag videoen, som meget vel kan siges at leve op til trioens selverklærede formål: At tage lytteren ind i mørket for at vise denne lyset.      

"The Worrying Kind" er et eksempel på et efterhånden moderne fænomen i musikverdenen: Crowdfunding. Det er simpelthen fans, der har betalt for Get Your Guns tid i Aarhus Lydstudie, hvor albummet er indspillet. Det må siges at være et godt tegn for bandet så tidligt i deres karriere at kunne regne med den slags fanstøtte. 

"The Worrying Kind" udkommer den 11. april både som cd og vinyl.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA