x

Chad Smith er Will Ferrell. Eller er det omvendt?

Chad Smith er Will Ferrell. Eller er det omvendt?

Efter i en årrække at have virket en anelse pigesur over sammenligningen har Chad Smith (trommeslager, Red Hot Chili Peppers) endelig anerkendt, at han har en sælsom lighed med skuespilleren Will Ferrell. Eller er det omvendt? Han har oven i købet på en vittig måde formået at vende det til støtte for en god sag. Han har nemlig accepteret en udfordring til en trommeduel fra skuespilleren. Det sker for så vidt, at indtægterne går til at støtte Cancer For College, en amerikansk organisation, der tilbyder legater til unge, som har overlevet en kræftsygdom.

Udfordringen kom i stand i sidste uge, hvor Will Ferrell var vært ved internetfænomenet Reddit Ask Me Anything. Her lavede han sjov med ligheden mellem ham og trommeslageren og kom modigt med udfordringen. Den følgende uge var Chad Smith vært, og her gik han med på spøgen og godtog udfordringen. Efter lidt tøven svarede Will Ferrell.

Han skrev: "Hej Chad. Will Ferrell her. Jeg så din video, og jeg godtager ydmygt din invitation til en trommeduel. Hvis vi kan indsamle 300.000 dollars til Cance For College, vil jeg duellere med dig i den største tromme- vs. koklokkeduel, verden nogensinde har set. Vi kan gøre det på scenen til en Red Hot Chili Peppers-koncert eller foran et ligeså belejligt bibliotekspublikum. Det er op til dig. Derudover, vil du helst slås mod hundrede andestørrelse ænder eller én fuldblodshest?"

Chad Smith svarede humoristisk tilbage: "Jeg er nødt til at kommentere, at jeg synes hr. Ferrell er en sindsforvirret bedrager. Det forekommer mig, at han er gået fra sin medicin og har brug for professionel hjælp, fordi jeg er tydeligvis langt mere talentfuld og flottere end ham. I ved, hans talent på koklokke er veldokumenteret, men hans trommeteknik er ud fra filmen "Step Brothers" temmeligt ringe. Bortset fra hans talent for at tørre sine testikler af over trommerne, hvad jeg naturligvis har stor respekt for." 

Det bliver næppe det samme trommesæt, som han "brugte" til Super Bowl, Chad Smith sætter sig bag. Det har han nemlig også for nylig prøvet at bortauktionere i velgørenhedens navn – denne gang for at støtte fonden Make A Wish.  

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA