x

Hør ny sang af Mariah Carey

Hør ny sang af Mariah Carey

Når Valentinsdag oprunder på fredag, er det på tide at lukke de amourøse følelser ind i hjertet og lade dem stå i flor. Mangler du et letromantisk soundtrack, er Mariah Carey klar med et på sin nye single, "You're Mine (Eternal)", som er forløber for hendes endnu unavngivne 14. album, der udkommer mandag den 5. maj. Du kan høre den her forneden.

"You're Mine (Eternal)" er co-skrevet og co-produceret af Mariah selv sammen med hitmageren Rodney "Darkchild" Jerkins, der blandt andet har arbejdet sammen med Whitney Houston, Brandy og Beyoncé. Den kommer også i en remixversion med r&b-sangeren Trey Songz. Musikvideoen, der er optaget i Puerto Ricos regnskov, havde premiere i nat klokken 01:50 dansk tid på amerikansk MTV.

Til trods for at sanglærkens seneste udspil "Memoirs of an Imperfect Angel" langtfra imponerede GAFFAs anmelder Michael José Gonzales, der kvitterede med to ud af seks stjerner, er Mariah Carey den bedst sælgende kvindelige kunstner nogensinde med mere end 200 millioner solgte albums, herunder mere end 600.000 solgte eksemplarer i Danmark. Hun har siden debuten i 1990 haft hele 18 #1-hits, hvoraf hun har skrevet eller co-skrevet de 17 selv, på den amerikanske Billboard Hot 100-hitliste. Foran hende er kun The Beatles, som har haft 20 #1-hits på listen.

Ud over sangkarrieren har Mariah også sat sit mærke som skuespiller med kritikerroste roller i Lee Daniels Oscar-nominerede film "Precious" (2009) og senest "The Butler" (2013). 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA