x

Axl Rose forstår ikke giraf-aflivning

Axl Rose forstår ikke giraf-aflivning

Axl Rose nyder godt af sin Twitterkonto i disse dage. Først var han ude med beskyldninger om, at Red Hot Chili Peppers havde haft mikrochips oppe i røven under deres optræden til Super Bowl. Og nu er det minsandten faldet rocksangeren for brystet, at giraffen Marius måtte lade livet i Københavns Zoo i weekenden. Sagen er efterhånden gået kloden rundt, og nu er den så havnet i Roses tweetende fingre.

Først tweetede Axl Rose: "Nyder blot en løveportion af nogle lækre babygiraf-sandwiches. Mmmm! Hvad mon de skøre danskere finder på næste gang?"

Dernæst fulgte han op med en lidt længere, mere alvorlig svada, hvor han også kommer meget sagligt ind på danske familieforhold: "Men seriøst, lad mig lige få det her på det rene ... Danskerne dræbte en to år gammel babygiraf, hakkede den i småbidder og smed den for løverne (angiveligt foran børn) bare for at undgå indavl i stedet for at finde et nyt hjem til den. Måske det er et stort problem derovre, det ved jeg ikke, men jeg forstår ikke, hvordan det skulle forhindre andre søskende og alskens danske familiemedlemmer i at kneppe hinanden?! J/k :)"

Han sluttede sin hæsblæsende aften af med et sidste udråb: "Lad mig få en giraf, hjemmelavet dansk kirsebærtærte, nogle let-stegte peberfrugter ... Oh! Og en liter cola!"

Det er tvivlsomt, om den rødhårede sangers kommentarer vil få indflydelse på det daglige virke i København Zoo, men man kunne måske have troet, at en mand, der blev berømt for blandt andet at synge: "You're in the jungle / You're gonna die" ville have vist lidt mere forståelse.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA