x

Fans gramser for meget på Bieber

Fans gramser for meget på Bieber

Fans har gramset for meget på Justin Bieber. Eller nærmere hans vokskopi hos Madame Tussaud's i New York. Ifølge The New York Post er figuren af den skandaleramte stjerne blevet fjernet, fordi den har taget skade af for meget kropskontakt. Popsangerens fans kan simpelthen ikke holde fingrene for sig selv. 

The New York Posts kilde fortæller, at voksarbejdet er blevet begramset og rørt ved af gæster i en sådan grad, at til trods for den jævnlige vedligeholdelse yder voksdukken "ikke længere popstjernen eller stedet retfærdighed." Kilden tilføjer: "Uden reb eller barrierer til at stoppe dem har tusindvis af fans fået taget deres billede med voksdukken - og det har slidt på den. Der er nu planer om at erstatte den med en ny og opdateret version."

Virkelighedens Bieber må efterhånden også være ved at være en smule slidt oven på de sidste par måneders udskejelser. Han er sat til at indgå en aftale med myndighederne i Miami den 14. februar oven på sin anholdelse for spritkørsel, modsættelse af anholdelse og udløbet kørekort. Retsagen er sat til at starte den 3. marts.

Derudover har den unge sanger haft travlt med at kaste æg mod sine naboer, overfalde limousinechauffører og ryge joints i sin privatjet, hvilket har igangsat en underskriftindsamling i USA, der har samlet over 200.000 underskrifter, i forsøget på at få tilbagetrukket Biebers visum og få ham deporteret hjem til Canada.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA