x

Kom bag scenen til When Saints Go Machines Frost-koncert

Kom bag scenen til When Saints Go Machines Frost-koncert

Da Frost Festival åbnede den 1. februar, spillede When Saints Go Machine i det nyligt hedengangne Danmarks Akvarium i Charlottenlund. Der var kun få billetter i salg, og man kunne forvente en helt unik og intim koncertoplevelse. Nu har du muligheden for at se selve optakten til koncerten, hvor direktøren bag festivalen, Mikael Pass, fortæller om lokalet og hvorfor, arrangørerne havde valgt præcis dette sted som location for åbningskoncerten.

Derudover fortæller forsangeren fra When Saints Go Machine, Nikolaj Vonsild, om sine tidligere oplevelser hos Danmarks Akvarium og hvilken mærkelig oplevelse, det er at skulle spille i et rum, som tidligere har været en del af noget uigennemtrængeligt samt fascinationen af at spille på mærkværdige steder.

Desuden byder videoen på klip fra koncerten, som GAFFAs anmelder Mathias Brok kvitterede for med fire ud af seks stjerner og ordene: "Alt i alt åbnede dette års Frost Festival dog med en unik koncertoplevelse, der både vil være et forblivende minde, og som samtidig sætter barren højt for de øvrige koncerter. For der er ingen tvivl – When Saints Go Machine er (stadig) en af landets stærkeste livekunstnere. Roserne skal dog ikke kun rettes mod dette forrygende band, men i lige så høj grad mod arrangørerne af Frost Festival."

 Se videoen herunder via Vimeo:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA