x

Geolo G stopper som rapper

Geolo G stopper som rapper

For fire år siden var det Jay-Z, der under stor mediebevågenhed pensionerede sig selv som rapper, og selv om han netop er vendt tilbage, har Geolo G, kendt som en tredjedel af Malk de Koijn og aktuel som rappende skuespiller i teaterstykket GYNT, åbenbart også tænkt sig at lægge rap-karrieren på hylden.

Danskrap.dk henviser til Geolo G’s MySpace-profil, hvor han har skrevet dette:

"Jeg pensionerer mig som rapper efter GYNT. Så der bliver ikke mere. Spørg ikke, om jeg vil gæste-rappe. Geolo G er slut d. 22. oktober 2006. R.I.P. på forhånd. Tak for alt i de mange år. Nu må livet bare videre med noget andet."

Hvad Geolo G så har tænkt sig at fordrive tiden med, melder historien ikke noget om, men man kunne snildt forestille sig, at han har fået smag for arbejdet som skuespiller efter sin store succes med GYNT. Til gengæld gør hans afsked med rapverdenen så fremtiden endnu mere usikker for et eventuelt kommende album med Malk de Koijn. De to øvrige Malk de Koijn-medlemmer Tue Track (alias Track72) og Blæs Bukki har i forvejen haft travlt med henholdsvis en solokarriere og Bikstok Røgsystem, selvom Blæs Bukki ganske vist for nylig forlod Bikstok, hvilket gav håb om en snarlig gendannelse af Malk de Koijn. Men den bliver altså ikke til noget, i hvert fald ikke med den oprindelige besætning.

GYNT spiller i øvrigt på Betty Nansen Teatret i København, som nævnt til og med 21. oktober. Også Geolo G's gamle Malk de Koijn-kollega Blæs Bukki medvirker i den meget roste og populære forestilling.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA