x

AC/DC gør klar til jubilæum næste år

AC/DC gør klar til jubilæum næste år

Så er der gode nyheder til fans af AC/DC. Næste år er det 40 år siden, at de australske rockere udgav deres debutalbum "High Voltage" - nærmere bestemt den 17. februar 1975, hvilket betyder, at det har 39 års jubilæum dagen i dag. Derfor planlægger de at drage ud på en jubilæumsturné samt muligvis indspille et nyt album i år. Det afslører forsanger Brian Johnson i et interview med den amerikanske radiostaion Gater 98.7, skriver NME

"Tja, I vil være de første, der får det at vide," siger Johnson til radiovært Andy Preston. "Fordi vi har faktisk benægtet alt, fordi vi ikke var sikre ... Men jeg forestiller mig, at vi går i studiet til maj i Vancouver. Hvilket også betyder, at vi burde gå i gang med at forberede os."

Sidste år fortalte bassist Cliff Williams i et interview, at brødrene Malcom og Angus Young var i gang med at skrive nye sange, men at der stadig ikke forelå en klar plan. Det kan der måske siges at gøre nu. 

Brian Johnson åbnede også op for, hvad man kan forvente sig i anledning af 40-års jubilæet: "Bandet har eksisteret i 40 år. Så jeg tænker, at vi prøver at lave 40 koncerter, 40 shows, for at takke vores fans for deres evige loyalitet. Jeg mener, ærlig talt, vores fans er de bedste i verden, og vi værdsætter hver og én. Så, som jeg sagde, vi er nødt til at drage ud, selvom vi er ved at blive en smule rynkede. Men ved du hvad? Det er fire år siden sidste turné, og jeg ser virkelig frem til det."

AC/DCs sidste udspil udkom i 2008. "Black Ice" var på daværende tidspunkt bandets første album i otte år, og det så ikke gruppen vige meget fra deres sædvanlige opskrift. GAFFAs Keld Rud konstaterede i sin trestjerners anmeldelse: "Det er lidt med AC/DC, som det er med mors frikadeller. Vi kender smagen. Vi elsker den. Og vi ønsker for alt i verden ikke, at opskriften bliver ændret. Det er der ganske enkelt ingen grund til." 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA