Nyhed

Piger amok med luftguitar i Carpark North-video

Carpark North er klar med video til deres nye single Renegade, hvor ung instruktør dokumenterer ungdomsoprør med luftguitar

Carpark North er klar med en musikvideo til deres nye single "Renegade". Vi følger to unge teenagepiger, der sammen hopper på toget ind til den pulserende storby for at flygte fra hverdagen og provinsens trivialiteter. Make-uppen lægges, og vodkaflasken tømmes inden ungdomsoprøret slippes løs – til DM i Luftguitar. Videoen er dokumentarisk skabt ud fra instruktør Johanne D. Hansens personlige optagelser af sin lillsøster og dennes veninde.                                                                

Temaet i sangen er jagten på nye mål, lysten til at gå nye veje i livet samt frygten for, at tiden omkring én går i stå. Både stemningen og følelserne i "fluen på væggen"-optagelserne passer godt til sangens tema.

"Renegade" følger op på efteråets store duet-hit, "32", med Stine Bramsen fra Alphabeat. Carpark North er i øjeblikket i fuld gang med deres mest omfattende forårstour nogensinde, med mere end 25 koncerter fordelt over hele landet frem til starten af april. Flere koncerter er allerede meldt udsolgt.


Se Carpark Norths koncertkalender på og find billetter via GAFFA Live.

Se videoen her:


ANNONCE