x

Premiere: Hør Chorus Grants kommende album nu

Premiere: Hør Chorus Grants kommende album nu

Sanger, sangskriver og multinstrumentalist Chorus Grant, hvis borgerlige navn er Kristian Finne, udgiver den 24. februar sit andet album "Space", men du kan allerede nu høre det her i en eksklusiv Danmarkspremiere.

Albumtitlen "Space" refererer til det personlige rum, vi alle har, men som interfererer med andres, og om udforskningen af nye rum og det sociale rum. "Space" er ifølge Kristian Finne struktureret omkring fem sorg-sange om at stå på sidelinjen og på samme tid være involveret, når døden kommer for tæt på. Pladens resterende otte sange karakteriserer Kristian Finne som rejsesange. Sange om håbet, om at finde tilbage til livet sammen og tro på det gode, om at rejse ud og leve igen. Musikken er inspireret af blandt andre amerikanske navne som Bob James, Elliott Smith, Wilco og Cass McCombs. 

For to år siden udkom Chorus Grants debutalbum "... And the Villa Nova". Det fik fire stjerner i GAFFA, og Pelle Sonne Lohmann skrev i sin anmeldelse: "Genremæssigt er vi ude i et spændende møde mellem inderlig og lettere elektronisk funderet folk og relativt letbenet indiepop, og et langt stykke hen ad vejen virker den rigeligt afvekslende formel fint."

Ud over Chorus Grant er Kristian Finne også den ene halvdel af duoen Cancer med Nikolaj Manuel Vonsild fra When Saints Go Machine. For tiden har han dog fokus på Chorus Grant.

Live består Chorus Grant af Camilla Munck på Rhodes, Moogie Johnson på bas, Tobias Tangaa Lange på trommer og percussion og Kristian Finne på guitar og vokal. Thomas Kirirath Husmer (tidligere Efterklang) sidder desuden bag trommerne på et par af studieindspilningerne.

Hør "Space" på WiMP nedenfor. Hvis du ikke har en profil på WIMP, kan du oprette en gratis profil nedenfor ved at klikke på "Få WiMP gratis".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA