x

Brian Lykke: Frank Ziyanak er tyk og træls

Brian Lykke: Frank Ziyanak er tyk og træls

Hvis man ikke skal have sandheden fra fulde børn, skal man i hvert fald have den fra en mand, der på tv gør sig i at sælge Stofa-abonnementer. Brian Lykke gør sig også på comedyscenen på Bremen, og han har lagt en, kan man kalde det rørende, lille video på YouTube, hvor han giver sin mening til kende om den danske musiker Frank Ziyanak. Du kan se den bramfri video her forneden - samt Frank Ziyanaks musikvideo til "Frank Var Her", førstesinglen fra hans kommende album "Familie Før Musik Før Penge", der er sat til at udkomme den 14. april. 

Brian Lykke benævner Frank Ziyanak som en "t&t". Det vil sige "tyk og træls". Og det er ikke småting, som den stakkels Lykke har måttet udstå i sit samvær med Ziyanak. Han fortæller for eksempel om engang, hvor han lod Ziyanak holde sine handsker, mens han hævede penge ved en hæveautomat, og da han så vender sig om for at få dem tilbage, har Ziyanak grådigt taget en luns af den ene handske. "Hva' fanden sker der?", spørger Lykke og konstaterer: "Det er da kun noget, et tykt og træls menneske kunne finde på at gøre."

Han runder også fint Ziyanaks kropsduft og hans fint sarte hud - så er man i hvert fald advaret, rør ikke for meget ved Ziyanak, han smuldrer! Lykkes karakterstik af sangeren kan samles under tre u'er: "uengageret, upålidelig og ucharmerende". Den eneste positive ting, som lune Lykke kan finde værd at benævne, er, at Ziyanak kommer fra Silkeborg. Det er dog også noget.

Frank Ziyanak har ud over en solokarriere gjort sig bemærket i blandt andet Death To Frank Ziyanak og The Wong Boys. Med sidstnævnte i mente kunne man godt forvente, Ziyanak måske er med på spøgen, men man ved selvfølgelig aldrig. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA