x

Søren Huss spiller gratis i Brorsons Kirke

Søren Huss spiller gratis i Brorsons Kirke

Brorsons Kirke i København tænder for diskokuglen, sætter scenelamperne på fuldt blus og skruer op for højtalerne sidste fredag i hver måned. Hvis du er til noget intimt, eftertænksomt og stemningsfuldt, gæster den anmelderroste og prisvindende sanger og sangskriver Søren Huss RockGudstjenesten i Brorsons Kirke den 28. marts klokken 21.00. Søren Huss vil under RockGudstjenesten optræde solo og spille ind i gudstjenestens tema "Ensomhed".

Søren Huss er både kendt som forsanger i Saybia og for sit samarbejde med popduoen Nik & Jay, men han har især fået anerkendelse for sin solokarriere, hvor han synger meget personlige tekster på dansk.

Du kan skrive en bøn, modtage nadver og nyde tonerne af musik i kirkens rum. Hver gang er et nyt band på programmet, og genrerne spænder vidt fra singer-songwriter-rock og folk over punk, reggae og ska til metal og old-school stadionrock.

Efter gudstjenesten er der salg af øl, vin og chips i kirkens krypt.

Læs mere på Facebook

Du finder kirken på adressen Rantzausgade 49, 2200 København N og på nettet: www.brorsons.dk, facebook.com/brorsonskirken og Instagram: @brorsonskirke 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA