x

Tom Jones giver to koncerter i Danmark

Tom Jones giver to koncerter i Danmark

Den store entertainer og sanger Tom Jones kommer til Danmark og giver hele to koncerter. Den første koncert finder sted den 27. august på Værket i Randers. Koncerten kommer til at foregå indendørs i intime rammer med siddepladser. Dagen efter, den 28. august, drager crooneren videre til Fyn, nærmere bestemt Odense, hvor han bevæger sig uden for under åben himmel, når han indtager udendørsscenen i Den Fynske Landsby. Monstro ikke, at der traditionen ryger et par trusser op til den populære charmør.

Fra sit gennembrud og frem til nu har Tom Jones været garant for koncerter med en kærlighed til musikken, der når langt ud over scenekanten. Tom Jones har bevaret sin store, klangfulde stemme og sin store lyst til at optræde. Allerede i 1966 vandt Tom Jones den prestigefulde Grammy Award for "Bedste nye artist" takket være megahittet "It's Not Unusual".

Efter kickstarten af karrieren erobrede Tom Jones i den grad scenen. Han udmærker sig ved at have gjort sig gældende inden for et væld af genrer fra country hen over pop, rock, r&b, gospel til dance. Tom Jones har solgt mere end 100 millioner album og har haft 36 top 40-hits i Storbritannien og 19 i USA. I 2006 blev han slået til ridder af Dronning Elizabeth II.

Publikum kan glæde sig til at opleve denne musikalske verdensstjerne og alle de store hits som: "What's New Pussycat", "Delilah", "Green, Green Grass of Home", "Kiss", "Sex Bomb" og mange flere.

På sine to seneste udgivelser er Tom Jones fulgt i Johnny Cashs fodspor, som genoplivede sin karriere i 90'erne under Rick Rubins vejledning med sine American Recordings, med bluesinspirerede coverversioner af moderne sange.

Samtidig må man bemærke, at det ikke står stille med at booke legender til Randers. Tidligere på ugen måtte Værket beklageligvis aflyse deres koncert i juni med blueslegenden Johnny Winter, men man må sige, at deres program for i år ikke kommer til at mangle store navne fra musikkens historie. Også Chuck Berry, Donovan og Elvis Costello lægger vejen forbi i år.

Billetter til Tom Jones' koncert den 27. august klokken 20.00 i Randers kan skaffes via Værkets hjemmeside her.

Billetter til udendørskoncerten i Odense den 28. august klokken 20.00 kan skaffes via Billetnet her

Afslutningsvis kan GAFFA bemærke, at Tom Jones i særdeleshed har gjort sit for at blive en fast del af populærkulturen. Hør blandt andet hittet "She's a Lady", som sunget i tegnefilmen "Flushed Away" her - eller måske snarere "She's a Mouse"?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA