Nyhed

Pede B og DJ-Noize udgiver Alberte-hyldest

Makkerparret udsender ny ep og giver unik koncert med stort orkester

Sidste år udgav Pede B og DJ Noize det anmelderroste album "Over Askeskyen 2" og tog derefter på en populær mini-turné rundt i landet. Nu følger de op på succesen, dog med en helt anden opskrift. Den 9. april udgiver de to danskere ep'en "Vi Hjerte Alberte", der tager udgangspunkt i store dele af Alberte Windings diskografi, idet makkerparret har arbejdet ud fra talrige af samples fra den folkekære sangerinde.

Om udgivelsen siger Pede B: "Jeg tror på, man udvikler sig via benspænd og giver nye muligheder for adspredelse. Derfor er projektet her så anderledes. Alberte har udgivet så meget dope musik gennem årene, at det bare gav mening at lave en hel udgivelse på denne her måde". Makkeren DJ Noize er helt enig og følger op med udtalelsen: "Albertes diskografi er imponerende, og det har været en fornøjelse at kunne dykke ned i hendes bagkatalog. Vi har ført en dialog med hende gennem projektet og er glade for, hun synes om vores ide"

To uger efter udgivelsen inviterer Pede B og DJ Noize indenfor på Bremen Teater til en ganske særlig koncert. Med udgangspunkt i "Vi Hjerte Alberte" får duoen hjælp af kapelmester Lars Rønne og et ni mands orkester, hvor intimiteten bliver det bærende. Dog bliver der også kræset for kendere, idet duoen fremfører sange fra deres bagkatalog, dog i en noget anden udgave med hjælpen fra de ni ekstra mand på scenen. Pede B og DJ Noize fortæller desuden, at de løbende vil annoncere gæstemusikere, som også vil være at finde på scenen den 25. april.


Billetsalget til koncerten på Bremen Teater er startet, og billetter kan forefindes via Billetlugen.

ANNONCE