x

Skive Festival er klar med de fire Rolinu!-navne

Skive Festival er klar med de fire Rolinu!-navne

Skive Festival bliver afholdt fra den 5.-7. juni, og de første fire navne er nu klar til festivalens Rolinu!-scene, som ligger i den smukke Krabbesholm Skov og er kendt for sin kunstneriske udsmykning. De fire navne er hentet fra den danske urban-, hiphop- og elektro-scene.

TopGunn (billedet) har haft stor indflydelse på den danske dancehall-scene. Vi kender numrene "Hem'ligt Nummer", "Tilbud", "21" samt højaktuelle "Man Kan Ikke Stole På En Pige Med En Lille Røv". Nørrebro-rapperen vandt desuden GAFFA-Prisen "Årets Danske Urban-Udgivelse" i 2013 (billedet stammer herfra).

Vild $mith har haft vind i sejlene gennem det sidste års tid. Hiphopgruppen blev kåret som én af tre vindere af KarierreKanonen 2013 og har fået store roser for deres optrædener. Mange kender hittene "Vild Idag Syg Imorgen" og "På Det Shit Igen".

Lucy Love har siden debutalbummet "Superbillion" i 2009 gjort sig kraftigt bemærket på den danske hiphop/elektro-scene. Den engelsk-zambiansk-danske grime-mc er kendt for singlerne "Who You Are", "Daddy Was A DJ" og "Thunder".

When Saints Go Machine debuterede i 2008 med en ep, og året efter udgav de albummet "Ten Makes A Face". I 2011 kom elektro-popgruppen så med deres andet udspil, "Konkylie", der blev vel modtaget blandt kritikerne, hvilket også gjaldt treeren "Infinity Pool" fra 2013. Af store hits kan nævnes "Fail Forever", "Kelly" og "Love and Respect". Bandet har desuden vundet "Årets Gruppe" ved DMA i 2012 og en Steppeulv i januar 2014 som "Årets Orkester".

Find billetter til festivalen via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA