x

Pharrell synger duet med Miley – og bortauktionerer hat

Pharrell synger duet med Miley – og bortauktionerer hat

Det er mere end otte siden, at Pharrell Williams udgav sit debutalbum "In My Mind", og nu er den amerikanske sanger endelig klar med sit andet album, som har fået titlen "G I R L". Albummet, som blandt andet indeholder den Oscar-nominerede sang "Happy", udkommer den 3. marts. Dette offentliggjorde Pharrells nye pladeselskab Columbia Records forleden, og nu kan NME tilføje, at Pharrell får selskab af nogle markante stjerner på albummet, nemlig allestedsnærværende Miley Cyrus, Justin Timberlake, Alicia Keys og – ikke så overraskende – Daft Punk, hvis seneste album, "Random Access Memories" fra sidste år, Pharrell spiller en fremtrædende rolle på.

Den i dag 40-årige Pharrell har efterhånden været en del af musikbranchen i mange år, hvor han tidligere slog sine folder som den ene del af N*E*R*D-trioen, der ud over Williams bestod af Chad Hugo og Shay Haley. Sammen debuterede de i 2002 med albummet "In Search Of…", som siden er blevet opfulgt af tre album. Sammen med Chad har Pharrell i 90'nere og 00'erne udgjort producerteamet Neptunes, som i årenes løb har arbejdet sammen med talrige stjerner. Nu rider Pharrell på endnu en bølge af success, idet han i sidste måned vandt fire Grammy-priser med Daft Punk (som også har kontrakt med Columbia), og med sangen "Happy" er amerikaneren også nomineret til en Oscar i kategorien "Årets Bedste Sang".

Pharrell har i øvrigt netop sat sin meget omtalte, Vivienne Westwood-designede hat (billedet), som han bar til Grammy-showet, på auktion på eBay til fordel for velgørenhed. Højeste bud er i skrivende stund 11,600 dollars, cirka 63.000 kroner.

Tracklisten til albummet er som følger:

Marilyn Monroe

Brand New featuring Justin Timberlake

Hunter

Gush

Happy

Come Get It Baby featuring Miley Cyrus

Gust Of Wind featuring Daft Punk

Lost Queen

Freq

I Know Who You Are featuring Alicia Keys

It Girl


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA