x

Se Christopher i bad i ny musikvideo

Se Christopher i bad i ny musikvideo

Christopher er klar med musikvideoen til sin seneste single "Crazy", anden single fra hans andet album "Told You So", der udkommer den 24. marts. I musikvideoen ser man Christopher i nærkontakt med en ung dame, som han både skændes med, slås med, kysser og er i bad med, og undervejs får både Christopher vist en del bar hud, blandt andet en veltrænet overkrop. Se musikvideoen nedenfor.

Med det nye album, som følger op på 2012-debuten "Colours", er Christopher rykket i en ny retning, hvor han ønsker at fjerne sig et image som teenageidol: "Jeg tænker ikke over at skulle miste mit publikum, fordi jeg selv er blevet mere voksen. Jeg regner tværtimod med, at jeg vinder nogle ældre lyttere, og at de yngre er parat til at udvikle sig med mig," siger den danske sanger og sangskriver.

Med det nye udspil, hvorfra singlerne "Told You So" og "Crazy" allerede har været i heftig radiorotaion herhjemme, ønsker Christopher endvidere at køre sig klar til at indtage den internationale scene: "Jeg vil tage den hele vejen herhjemme, men jeg vil også til udlandet, og det kommer man kun ved at gå i træningslejr. Jeg har blandt andet brugt en del kræfter på at skele til, hvad der fungerer så godt ved John Mayer, ved Usher, ved R. Kelly, ved Bruno Mars."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA