x

Real Estate til Danmark

Real Estate til Danmark

Så er der godt nyt til fans af amerikansk solskins-guitar og indierock af den glade variant. Amerikanske Real Estate kommer til Danmark den 5. juni, hvor de skal spille i Pumpehuset til årets første Wasn't Born To Follow-arrangement. Omdrejningspunktet for Wasn't Born To Follow er de genreudforskende artister, sammensat af etablerede og nytilkommende internationale og danske artister, som præsenteres under et heldags-events med koncerter fra sent på eftermiddagen til ud på natten. 

Real Estate høstede i 2009 betragtelige mængder roser for deres selvbetitlede debutalbum og modtog lige så mange anmelderroser i 2011, da de udsendte deres andet album "Days". Dette udspil kvitterede GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann for med fem ud af seks stjerner og skrev: "Der er noget uendeligt ubesværet over Real Estate, der med deres konsekvent iørefaldende melodier og ubetingede nærvær får det hele til at virke så let og ligetil."

Om otte dage udkommer amerikanernes tredje udspil "Atlas". Dette album og bagkataloget får du nu muligheden for at opleve i Pumpehuset når Wasn't Born To Follow byder indenfor til de iørefaldende melodier den 5. juni, hvor de vil få selskab af endnu flere artister, som bliver offentliggjort i marts.

Foruden Real Estate præsenterer Wasn't Born To Follow også punkbandet The Julie Ruin, der er ét af navnene på årets andet arrangement den 9. august. The Julie Ruin, dannet i 2010, er et New York-band, som består af Carmine Covelli, Sara Landeau, Kathleen Hanna, Kathi Wilcox og Kenny Mellman - Kathleen Hanna kender du måske fra de feministiske punkgrupper Bikini Kill og Le Tigre. 

Wasn't Born To Follow startede sidste år i Pumpehuset den 11. august med et program bestående af blandt andet Mikal Cronin, Dirty Beaches og Ducktails.

Billetterne til årets arrangementer er netop startet og kan købes via Billetlugen.dk 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA