x

Få en køretur med Reptile Youth – med ny musik

Få en køretur med Reptile Youth – med ny musik

Hvis du er fan af Reptile Youth og utålmodigt går rundt og venter på deres andet album, "Rivers That Run For A Sea That Is Gone", der udkommer den 10. marts, kan du nu få mulighed for høre det før tid. Og samtidig få et lift af forsanger Mads Damsgaard Kristiansen i en af gruppens sponsorerede Mercedes-Benz-biler.

Han vil nemlig agere chauffør og tage folk med på tur. Fire køreture til fire udvalgte byer i Danmark, hvor der er plads til to personer i bilen sammen med forsangeren på hver tur. Og mens hjulene snurrer, vil bandets nye plade snurre ud af bilens lydsystem.

"Jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og snakke med helt almindelige folk, der godt kan lide den musik, vi laver. Og jeg glæder mig ikke mindst helt vildt til at spille det nye album for folk", siger Mads Damsgaard Kristiansen.

De fire køreture vil alle sammen være i landets fire største byer København, Aarhus, Odense og Aalborg. Steder, der har betydet noget for at pladen er blevet til. Forsangeren fortæller:

"Jeg kan lide at bevæge mig, mens jeg laver ting. Nogle af de byer, vi besøger, er byer, der har betydet noget for pladens tilblivelse. Så kan jeg køre rundt til ting og vise folk det, så har haft indflydelse på pladen, mens vi hører den i bilen. Den tanke kan jeg godt lide."

Køreturene finder alle sammen sted i marts måned få dage inden udgivelsen af bandets andet album. Den 7. marts er det i København og Odense, mens Aarhus og Aalborg får besøg af Mads og en Mercedes 9. marts.

Hvis du vil med ud og køre, skal du skrive dit navn plus hvilken tur, du helst vil med på til: [email protected]

Passagerne vil blive kontaktet via e-mail senest 3. marts.

Trentemøller har i øvrigt netop remixet albummets singleforløber "JJ", og du kan høre remixet nedenfor:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA