x

Nephew på museum - og turné

Nephew på museum - og turné

Nephew melder klar til at tage energien fra efterårets arena-turné med udendørs til sommer. De har netop tilføjet Skovdalen i Aalborg til deres sommerturné og er således oppe på ni koncerter for sommeren indtil videre. Du kan se det samlede program, som det ser ud for nu, her forneden.

Vil du gerne have færten af drengene i Nephew, skal du egentlig bare vente til maj. Her åbner udstillingen Aarhus Rocks 1964-2014 i Den Gamle By, hvor navne, som er sprunget ud fra musikmiljøet i Aarhus de seneste 50 år bliver præsenteret. Nephew har bidraget til udstillingen med forskellige effekter, herunder spilleskjorter fra forskellige Nephew-turnéer. Du kan læse mere om udstillingen her.

Nephew startede deres efteråsturné i september sidste år, og det gik ikke stille af sig. Allerede fra turnéstart var bandet tændte og klar til at give det festhungrende publikum, hvad de var kommet efter. GAFFAs Stine Lykkebo skrev i sin femstjerners anmeldelse:

"Hvis man ikke allerede har optaget Nephew og deres nye album i blodårerne, så skal jeg love for, man fik den indsprøjtning i går. Koncerten havde en lidt doven start, men den må næsten skrives på publikums egen regning. Nephew leverede fra start til slut og trak publikum i kort snor med hele vejen. Selvom hallen ikke var fyldt, var der ikke plads til publikums energi og den fantastiske fest, de famøse nevøer fik sparket i gang."

Gik du glip af efterårets spektakel, kan du se her, hvor du kan fange Nephew til sommer: 

Rock Under Broen, Middelfart, 14. juni
Skovdalen, Aalborg, 21. juni
Thy Rock, Thisted, 27.+28. juni
Rock i Ringkøbing, 5. juli
Samsø Festival, 16.-19. juli
Varde Open Air, 26. juli
Smukfest, Skanderborg, 6.-10. august
Løgstør Open Air, 16. august
Fyrværkerifestival, Bjerringbro, 30. august

Find billetter via GAFFA Live

Se Nephew live i Forum oktober 2013:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA