x

Neil Young skriver på ny selvbiografi

Neil Young skriver på ny selvbiografi

i 2012 udgav rockikonet Neil Young sin første selvbiografi "Waging Heavy Peace", der bød på en fragmentarisk gennemgang af musikerens lange liv. Nu er canadieren i gang med ny en selvbiografi, som endnu ikke har fået en titel eller en udgivelsesdato. Den nye bog kommer til at centrere sig omkring musikerens forhold til sin karriere samt politik, biler og miljøet. 

Da Neil Young startede på sin sidste bog, gav han følgende forklaring på, hvorfor han pludselig havde et behov for at skrive om sig selv: "Jeg føler, at det at skrive bøger passer mig som fod i hose. Jeg startede, og så blev jeg bare ved. Det er den måde, min farmand plejede at gøre det på på sin gamle Underwood (skrivemaskine, red.) oppe på loftet. Han sagde 'bare bliv ved med at skrive, du ved aldrig, hvad der dukker op."

GAFFAs anmelder Rune-Leander Mikkelsen gav "Waging Heavy Place" fire ud af seks stjerner i 2012 og sluttede anmeldelsen med følgende ord: "Personligt kunne jeg godt have tænkt mig lidt mere historie og lidt mindre modeltog, men det er jo en smagssag. Vi vil dog se frem til, hvad der kommer ud af Crazy Horse næste gang. Med al den vrede og skuffelse, Neil Young lægger for dagen i "Waging Heavy Peace", kunne man forestille sig, at det ville blive en noget aggressiv hest, der blev sluppet løs næste gang."

Neil Young proklamerede for en måned siden, at han kommer med et nyt album i år. Den canadiske sanger og sangskriver gæster desuden Danmark den 30. juli, når han giver koncert i Forum.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA