x

Ulige Numre afslører supportnavne til forårsturné

Ulige Numre afslører supportnavne til forårsturné

Det syv mand store band Ulige Numre annoncerede i november sidste år, at de giver syv koncerter til foråret, der alle finder sted i april. Nu er københavnerbandet klar til at afsløre, hvilke supportbands, der skal varme op for dem om små to måneder. Den Fjerde Væg og The Minds Of 99 er blevet udvalgt, hvor Den Fjerde Væg tager sig af flest spillejobs med seks koncerter, imens The Minds of 99 agerer opvarmning på turnéens største koncert på Store Vega i København.

Den Fjerde Væg debuterede med det dansksprogede indiealbum "Drengekys" i 2012 og arbejder på nuværende tidspunkt på den svære toer. Drengene har siden debuten spillet på blandt andet sidste års Spot Festival og er blevet kendte for deres storladne live-lyd. GAFFAs anmelder Christian Erin-Madsen gav debutalbummet fire ud af seks stjerner og skrev: "Sammen med fjerlette vokalstykker svæver og klinger gruppens drømmepop flere steder bare en tand anderledes end andre danske bands i genren.".

Karrierekanonvindere årgang 2013 The Minds of 99 har taget hul på et allerede succesfuldt 2014. Deres single, "Det Er Knud Som Er Død", har været P3's Uundgåelige og de skal desuden spille på landets to største festivaler, Roskilde Festival og NorthSide Festival. 

Ulige Numres turné ser ud som følger:

10. april / Magasinet, Odense (Den Fjerde Væg)

11. april / Train, Aarhus (Den Fjerde Væg)

12. april / Store Vega, København (The Minds Of 99)

16. april / Vershuset, Næstved (Den Fjerde Væg)

17. april / Bygningen, Vejle (Den Fjerde Væg)

18. april / Nygadehuset, Aabenraa (Den Fjerde Væg)

19. april / Studenterhuset, Aalborg (Den Fjerde Væg)

Find billetter via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA