x

Racetrack Babies søger skuespillerinde til video

Racetrack Babies søger skuespillerinde til video

Den planlagte location til videoen. Klik på ”galleri” for større billede

Er du af hunkøn, og går du med en skuespiller eller bare en wannabe-kendis i maven, er det nu, du skal læse med. Det københavnske støjpopband Racetrack Babies søger nemlig en skuespiller til deres kommende musikvideo ”The Storm”, der snart skal optages. Hør her, hvad filmselskabet 9mm Film skriver i sit stillingsopslag:

”I weekenden d. 14.-15. okt. skal vi optage en musikvideo med bandet Racetrack Babies. Videoen skal skydes i en skov, højst sandsynligt ude i Dyrehaven ved Klampenborg Station.

Vi leder efter en kvinde i alderen 20-30 med langt sort hår (gerne med naturkrøl). Du er mellem 165-180 cm høj og slank af bygning.

Du skal i videoen have en lang, hvid, næsten gennemsigtig kjole på og bare tæer og være indstillet på, at optagelserne foregår udendørs med alt, hvad der medfølger af koldt/blæsende/regnfuldt vejr.

Optagelserne er fra tidlig morgen til sen aften, så du skal kunne afsætte HELE weekenden. Dog har du fri efter kl. 20.00 begge dage.

Hvis du er frisk og har lyst, kontakt da venligst instruktør Jesper Isaksen på [email protected]

Ovenfor er et billede fra da, vi var på location hunt.”

Racetrack Babies tager i øvrigt på en mindre turné i slutningen af oktober og kan opleves følgende steder:
20. oktober, Studenterhuset, Aalborg
21. oktober, VoxHall, Århus
22. oktober, Vega, København

7. november udkommer Racetrack Babies’ seneste album ”Summer Salt Santiago” i øvrigt i USA på den nyåbnede amerikanske afdeling af gruppens pladeselskab Musikministeriet.

Racetrack Babies' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA