x

The Broken Beats på tour

The Broken Beats på tour

For lidt over ti dage siden udkom "In The Ruin For The Perfect". Pladen er ensemblet The Broken Beats, med frontmand Kim Munk (billedet), første udgivelse herhjemme. Gruppen har tidligere udgivet to plader i Tyskland på deres tyske pladeselskab, men denne gang er fokus flyttet til hjemlandet.

Nu tager The Broken Beats så på en lille danmarksturné med et par smut forbi Wien og Paris – et led i den yderligere internationale lancering. I de kommende måneder vil de nemlig udkomme i adskillige europæiske lande.

"In The Ruin For The Perfect" har fået glimrende anmeldelser for The Broken Beats helt egen supermelodiske hybrid-rock. JP's anmelder var fremme med de helt fine ord og smed fem kastestjerner ud af seks i nakken på bandet. Her på GAFFA fik pladen følgende ord med på vejen: ”Det er på mange måder sådan, popmusik burde lyde, og den velsyngende og til tider croonende bagmand fortjener at nå vidt og bredt ud.” Her var stjernevrimmelen dog lidt mere behersket med en score på fire ud af seks.

Vil du læse mere om The Broken Beats, er det oplagt at få gaflet seneste GAFFA-blad. Her har vi et to-siders interview med bandet, primært små-excentriske Kim Munk og et billede af ham splitternøgen.

Her er tour planen:

10.11.06 DK Herning Fermaten
11.11.06 DK Århus Studenterhuset
14.11.06 FR Paris Showcase
17.11.06 DK Albertslund Forbrændingen
23.11.06 ØS Wien Showcase
24.11.06 DK København Pumpehuset
25.11.06 DK Lyngby Templet

The Broken Beats helt friske hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA