x

Se Justin Bieber blive kropsvisiteret og balancetestet

Se Justin Bieber blive kropsvisiteret og balancetestet

Justin Bieber har fået massiv medieomtale den seneste tid grundet en række skandaler, ikke mindst da han blev anholdt for at køre i påvirket tilstand i Miami i januar. Nu har politiet frigivet optagelser af Bieber, der efter anholdelsen bliver kropsvisiteret af en politimand og bedt om at forsøge at gå lige, hvilket han har visse problemer med. Se optagelserne via dette link fra The Guardian.

Ifølge Floridas lov har medierne ret til at få udleveret alle tv-optagelser, der har relevans i en kriminalsag. Politiet har dog afvist at offentliggøre optagelser af Bieber, mens denne afleverer en urinprøve.

Justin Bieber skal for retten i Miami 3. marts, sigtet for omtalte kørsel i påvirket tilstand. Ifølge politiet var han ikke beruset, men påvirket af marihuana og den beroligende medicin Xanax. En politimand, citeret af The Guardian, udtaler, at Bieber var "ophidset, snakkesalig, fræk, samarbejdsvillig, fornærmende og kæphøj."

Bieber risikerer desuden en sag for hærværk efter beskyldninger om at have kastet æg mod sin nabos hus i Calabasas nær Los Angeles. Desuden blev hans lejede fly for nylig undersøgt af politiet, der havde mistanke om, at der var marihauna om bord. Selvom politiet fandt spor af marihuana, opgav man dog at rejse en sag grundet mangel på beviser. I januar fandt politiet desuden stoffer i hans hjem, og Biebers ven Xavier "Lil Za" Smith blev i den forbindelse anholdt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA