Nyhed

CODY spiller fuldt album på turné

Københavnerne har turnépremiere i aften og spiller blandt andet hele deres nye skive

I aften indleder folk-rødderne deres forårsturné i hyggelige Stakladen i Aarhus. Det er den første af ni koncerter, som CODY giver i kølvandet på deres seneste album, "Windshield", der udkom tidligere på måneden. Vi har fået en kort snak med forsanger Kaspar Kaae om, hvordan koncerterne kommer til at spænde af.

Hvad kan publikum forvente af koncerterne?

– At vi præsenterer vores nye album, som spilles fra A-Z. Det gør vi, fordi vi selvfølgelig synes, det er et godt album, vi har lavet, men også fordi, alle sangene på "Windshield" passer godt live. Samtidig har vi også haft nogle af de gamle sange med i øvelokalet, så det bliver en blanding, men med fokus på de nye. Det er ligesom, vi har fundet kernen i en ny lyd, og det har på en måde været med til at give det hele nyt liv, så vi er veloplagte.


Som altid var stort set det samlede anmelderkorps yderst positive, og det nyeste skud på stammen høstede fem stjerner i GAFFAs anmeldelse, hvor Michael José Gonzalez blandt andet skrev følgende:

"Lyduniverset er som altid en udsøgt fornøjelse at udforske og fare vild i. Windshield er en sjældent helstøbt musikalsk rejse, hvor sangene flot supplerer hinanden, og hver afspilning føjer flere detaljer til det samlede billede. Ikke noget dårligt sted at søge ly for vinterens vinde."

CODY kan opleves følgende steder:


27.02 Studenterhuset, Aarhus

28.02 Studenterhuset, Aalborg

01.03 Fermaten, Herning


02.03 Stars, Vordingborg

06.03 Studenterhuset, Odense

07.03 Det Bruunske Pakhus, Fredericia


08.03 Turbinen, Randers

14.03 Templet, Lyngby

15.03 Bremen Teater, København


Find billetter via GAFFA Live

ANNONCE