x

Se hvem der topper den danske hitliste

Se hvem der topper den danske hitliste

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort, og vanen tro kigger vi på toppen og ugens nyheder. Imidlertid er der ikke sket det store i topstriden, og overraskelser har der heller ikke været mange af. Men kampen er tæt.

Det kommer efterhånden ikke som nogen overraskelse, at Rasmus Seebach, endnu engang, har indtaget førstepladsen på albumhitlisten med "Ingen Kan Love Dig I Morgen". Shaka Loveless har formået at smide selveste Bossen - Bruce Springsteen - ud af top tre og indtager således en anden plads med "Det Vi Sku Miste". L.O.C forbliver blandt de tre øverste, som han har været siden udgivelsesdagen for "Sakrilegium". Af nytilkommere, der er røget direkte ind i Top 40, finder vi den montenegriske klassiske guitarist Miloš Karadaglić med "Aranjuez" (nummer 15) og Hyldemors Grønsaligheder med genudgivelsen af "Lysene Tændes", oprindelig udgivet på kassettebånd i 200 eksemplarer i 1975 (nummer 3").

Endnu mere stilstående står det til på trackhitlisten. Har ser Top 3 ud præcis, som den gjorde i sidste uge. Medina på toppen med "Jalousi" efterfulgt af Oscar-nominerede Pharrells "Happy" og Mr. Probz med "Waves". Den eneste lille forandring i topstriden er, at Stine Bramsen ikke længere er blandt de fem øverste og må tage til takke med en sjetteplads med sangen "Prototypical". Den eneste kunstner, der har formået at komme i Top 40 med en ny sang, er den elektroniske gruppe Clean Bandit feat. Jess Glynne med "Rather Be".

Det mest streamede nummer er stadig Medinas "Jalousi". I mandags udgav Medina en ny udgave af nummeret, som meget vel kunne ende med at overtage originalens plads. Den nye udgave af "Jalousi" er tilegnet dansegulvet, idet sangen er skruet op i tempo og tilsat dansevenlige beats af JABS, som har remixet sangen. Det følger vi op på næste fredag.

Læs alle de danske hitlister her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA