Nyhed

Hør ugens bedste sange

GAFFA har samlet ugens bedste sange i en playliste, som du kan lytte til her

Weekenden indtræffer endelig igen, og GAFFA samler op på nogle af ugens bedste sange. Vi har selvfølgelig samlet dem i en playliste, som du kan høre her forneden. I denne uge har vi blandt andet temasangen til Eurovision Song Contest, naturligvis leveret af sidste års vinder Emmelie de Forest (billedet), og vi har My Heart the Braves debutsingle. Derudover har vi Alexander Brown, Paloma Faith og Scarlet Pleasure.

"Det er min egen mavefornemmelse, der tæller. Ikke trends eller smagsdommere," udtaler Alexander Brown om den nye single, "Something Beautiful", fra hans ep "#Human". Han har blandt andet også de to frontpersoner fra The Storm, Pernille Rosendahl og Johan Wohlert, med sig på sangen "Mind Distorted", der også er at finde på ep'en. 

"Something Beautiful" har fået en fin musikvideo, der udkom i denne uge. GAFFAs Jens Dræby beskriver den således: "I musikvideoen til "Something Beautiful" kan man se Siff og Alexander brown traske hvileløst rundt storbyjunglens natteliv, mens ensomme dansere laver moderne pop 'n' lock og ballet i regnvejr under lys fra gadelygter. Melankolien er intakt i "Something Beautiful", men håbet er til stede, da ensomme dansere mødes til sidst i videoen."


Pharrell Williams er som altid en travl mand. Ikke blot er han klar med sit eget album, men han har også haft tid til at producere Paloma Faiths "Can't Rely On You", som er singleforløberen, for den 32-årige brites tredje album "A Perfect Contradiction".

DR har bedt sidste år Eurovision Song Contest-vinder, Emmelie de Forest, om at skrive årets officielle temasang. Hun skal synge JoinUs-sangen til Eurovisionens store finale, hvor alle 26 finalister skal synge med på omkvædet. JoinUs-sangen skal synges, lige inden afstemningen afslutter, og der skal findes en vinder for Eurovision Song Contest 2014. "Rainmaker" er sangen kommet til at hedde - men lad os da lige krydse fingre for, at solen skinner i stedet for, når den kønne sangerinde synger sin sang. 

Efter at have siddet i producerstolen for blandt andet The Eclectic Moniker og Hymns From Nineveh har Caspar Hesselager taget hul på sin egen karriere i front med My Heart the Brave. I denne uge er han ude med en maxi-singlen "Keep Me From It". På kort tid har Hesselager fået flot succes, hvor han blandt andet er blevet rosende omtalt på udenlandske musikblogs. Han begyndte i 2013 at åbne for dørene til flere års intenst studiearbejde med, hvad han selv kalder "ingen-vej-tilbage"-opskriften.


Copenhagen Records byder på et nyt dansk popband, nemlig københavnske Scarlet Pleasure. De er klar med deres debutsingle "Windy", som også er P3's Uundgåelige. 

Lyt til singlerne i vores playliste her. God lyttelyst - og god weekend.

ANNONCE