x

Jagger udgiver single med Kravitz

Jagger udgiver single med Kravitz

"God Gave Me Everything", singleforløberen for Mick Jaggers kommende album "Goddess In The Doorway", er resultatet af et samarbejde mellem Jagger og Lenny Kravitz.

Sangen er skrevet og produceret af Jagger og Kravitz og er indspillet i Kravitz’ studie i hans hjem i Miami. Om Kravitz siger Mick Jagger til GAFFA:

"Han er en god og hurtig musiker, han er meget fokuseret, meget koncentreret, ingen svinkeærinder. For ham er det arbejde, arbejde, arbejde. Jeg synes, at det var fedt at arbejde i hans hjem; det var ligesom en udvidelse af det arbejde, jeg allerede var i gang med i mit eget hjem."

"God Gave Me Everything" udkommer 23. oktober, og "Goddess In The Doorway" er ude 20. november. Ud over Lenny Kravitz medvirker også navne som Bono, Wyclef Jean, Matchbox Twenty-sangeren Rob Thomas, The Whos legendariske guitarist Pete Townshend og Aerosmiths guitarist Joe Perry på albummet.

I GAFFAs novembernummer kan du læse et eksklusivt interview med Lenny Kravitz i anledning af hans nye plade "Lenny", og i GAFFAs decembernummer følger så et interview med Mick Jagger.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA