x

The Eclectic Moniker fortsætter to mand mindre

The Eclectic Moniker fortsætter to mand mindre

De startede 11. Så blev de ni. Pludselig var de syv. Nu er de fem. Det er gået stærkt for The Eclectic Moniker, siden de vandt KarriereKanonen i 2011. Nu må medlemmerne løbe ekstra stærkt, når deres festlige rytmer skal sendes ud over det feststemte publikum. Trommeslagerne Tune Madsen og Jens Kristian Siquiera har sagt farvel til det syv mand store indiekollektiv, hvilket efterlader Esben Beldring som eneste slagtøjsmusiker i The Eclectic Moniker.

Om nedbarberingen af trommeslagere udtaler forsangeren Frederik Vedersø: "Det at skifte trommeslager svarer til at rykke hjertet ud af en patient og sætte et nyt ind. Men da Esben kender numrene så godt, er han den perfekte til at tage over for de to. Det kommer helt naturligt for ham. Han har en feel med den måde, vi spiller musikken på."

Afskeden sker oven på en periode, hvor bandet har har haft flere og flere jobs i udlandet, især i Tyskland. Det har helt naturligt ført til en vurdering af, hvor meget tid hvert bandmedlem var i stand til at ofre på The Eclectic Moniker ved siden af familie, venner og andre projekter.

Vedersø beklager selvfølgelig tabet og fortæller desuden, hvad publikum kan forvente af den nye opstilling: "Vi vil savne dem, de er gamle venner fra helt tilbage og fantastiske musikere. Vi ser stadig hinanden, og mon ikke de vil gæste os på scenen ind imellem. Vi vil stadig være et popband, der spreder feststemning og masser af kærlighed til vores koncerter. Det bliver endda mere sprælsk. Og så arbejder vi på et par nye tracks, vi håber bliver klar til Spot Festival."

Se The Eclectric Monikers turnéplan herunder og find billetter via GAFFA Live

06/03: Tobakken, Esbjerg

07/03: Kulisselageret, Horsens

08/03: Pavillionen, Grenaa

13/03: Studenterhuset, Aalborg

14/03: Magasinet, Odense

15/03: Værket, Randers

20/03: Sønderborghus, Sønderborg

21/03: Pumpehuset, København

22/03: Gimle, Roskilde

01-04/05: Spot Festival, Aarhus


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA