x

Hør Wafande være klar på noget dumt

Hør Wafande være klar på noget dumt

Wafande udsender den 19. maj sit andet album "Nyt Land", og på albummets forløber, førstesinglen "Django (Klar På Noget Dumt)", har den sprælske dancehall-artist skuet tilbage i den danske musikhistorie. Hans blik er landet på det gamle The Cliffters-hit "Django" fra 1962, der med sin The Shadows-inspirerede guitarlinje giver ekstra krydderi til den festlige single. Lyt til "Django (Klar På Noget Dumt)" her forneden. 

"Cliffters "Django" er jo den syge klassiker, så vi er stolte over at få lov at bruge det. Tracket er intet mindre end én stor fest, der burde sætte ild i dansegulvet. Det er lidt anderledes for mig at lave sådan et track, men mega fedt! Vi er tilbage for fuld power med, hvad der i mine ører burde være et hit. Pharfar åbnede posen og lavede tracket, og så skrev jeg en fest!", fortæller en tydeligt begejstret Wafande om sin nye single.

Om "Django (Klar På Noget Dumt)" så også er klar på at løfte Wafandes andet album op på de succesfulde tinder, som hans debut fra 2011, "Du Ved Det", havnede på, må tiden vise - som nogen ville sige. Det anmelderroste album opnåede platin på download (30.000) og dobbelt-platin på streaming (3,6 millioner). GAFFAs Henrik Bæk gav fem ud af seks stjerner og skrev:

"Det er nemlig afsindigt svært at sidde stille og lade være med at synge med på de sjove og skæve tekster, der fortsætter, hvor Bikstok slap for nogle år siden med masser af humor og selvironi mellem rillerne. Wafande holder sig ikke tilbage fra at eksperimentere med teksterne og vrider dem originalt rundt."

"Django (Klar På Noget Dumt)" er produceret af Donkey Sound, (Fresh-I og Pharfar), som skal med, når Wafande spiller live i løbet af sommeren. Under overskriften Donkey Roadshow kommer de blandt andet forbi Northside Festival, Skive Festival, Skanderborg Festival, Bakkefest i Gilleleje og Copenhagen Dancehall.

Lyt til "Django (Klar På Noget Dumt)" på WiMP og Spotify her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA