x

D-A-D søger opvarmning til London-koncert

D-A-D søger opvarmning til London-koncert

De fleste upcoming bands drømmer om at banke igennem lydmuren og tage på rockeventyr i det store udland. Det er dog de færreste, der kommer så langt. Den mulighed ønsker D.A.D - som om nogle må siges at have været på det helt store rockeventyr - nu at give til et dansk band, idet de søger et band, som skal varme op for dem til en koncert i London den 3. april.

For at få chancen for at spille på det legendariske spillested The Garage skal bandet være tilmeldt Tak Rock og tilmelde sig "D-A-D-lytning" inden 14. marts på royalbeer.dk. Alle, der tilmelder sig, bliver gennemlyttet personligt af D-A-D, der også bestemmer, hvem de vil have med som opvarmning. Hvem D-A-D vælger, bliver annonceret i slutningen af marts - og som ægte rockband er der selvfølgelig betalt for rejse og hotel.

D-A-D er på nuværende tidspunkt på deres mest omfattende Danmarks-tour i mange år. Under navnet 30/30/30 rejser de rundt i landet for at spille på de mindre spillesteder, der skød deres karriere i gang for 30 år siden. Denne turné slutter i London, hvor ét eller andet band i Danmark formentlig får en af deres livs største oplevelser.

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA